Wij staan voor u klaar

 • +

  Elize van Veen

  advocaat (senior) / ondernemer

  De aanvoerder van de ploeg, met een enorme drang tot presteren. Elize wil altijd winnen. Vroeger op het voetbalveld, nu in de rechtbank én daarbuiten. Winnen is voor haar het hoogst haalbare bereiken en dat kan ook betekenen: samen met de andere partij tot de beste oplossing komen zonder het aan te laten komen op een juridische strijd.

  Haar grote sportieve passie is nu body attack: een vorm van fitness waarin je een uur lang tot het gaatje gaat en het uiterste van je hele lichaam vraagt. Elize is hard voor zichzelf en als het nodig is ook voor haar cliënten. Ook zij moeten immers een doel voor ogen hebben en weten wat ze uit een zaak willen halen.

  Als voetballer was Elize aanvoerder, de speler waarbij anderen aanklopten voor raad. Deze verantwoordelijkheid heeft zij ook als eigenaar van Putters Advocaten. Het team steunen en alles geven voor de overwinning; daar haalt zij haar positieve energie uit.

  Elize heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
  – arbeidsrecht
  – personen- en familierecht
  – verbintenissenrecht
  Deze registratie verplicht Elize om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 • +

  Hellen de Werd

  Advocaat (senior)

  Een teamspeler met een enorme winnaarsmentaliteit. Dat is een aanwinst voor elk team. Hellen is als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht. Na haar verhuizing van Amsterdam naar deze regio heeft ze de transfer naar Putters Advocaten gemaakt en met die versterking zijn wij erg blij.

  Haar teamgeest komt tot uiting in haar betrokkenheid bij meerdere verenigingen van vakgenoten. Maar ook in haar voorliefde voor arbeidsrecht, bij uitstek het vakgebied waarin het menselijke aspect voorop staat.

  Hellen is een bevlogen skiër, trekt er graag met de motor op uit en wil in haar nieuwe woonomgeving de bootcamps weer opzoeken. Het langst was ze voetballer, bij MKB in geboorteplaats Maren-Kessel. Daar genoot ze van de gezelligheid van de teamsport, maar was ze daarnaast de sportieve aanjager, want ze wilde wél winnen.

  Winnen wil ze ook in haar werk altijd. Dus ligt de lat hoog: ze wil de beste advocaat zijn die er is. Dat vraagt doorzettingsvermogen en perfectionisme, in dienst van de cliënt. Of het nu op procederen aankomt – voor Hellen de ultieme uitdaging in haar vak – of in het vinden van een andere, betere oplossing; ze zal nooit opgeven voor ze het beste resultaat heeft bereikt.

  Hellen is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en is cum laude geslaagd voor de specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie.

  Hellen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
  – arbeidsrecht
  Deze registratie verplicht Hellen om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 • +

  Saïdjah de Kuiper – Bos

  Juridisch medewerker

  Saïdjah is onze spits, centrale middenvelder en laatste vrouw. Als voetballer was zij de teamspeler die het overzicht hield en andere spelers ondersteunde. Voor ons team is zij ook overal inzetbaar. Begonnen als boekhouder en debiteurenbeheerder, inmiddels juridisch ondersteuner; samen met Netty de spelverdeler binnen ons team.

  Nadat ze gestopt is met voetbal is ze gaan hardlopen. Elke ochtend voor het werk. Om zes uur weg en dan zes tot acht kilometer hardlopen. Het motto van Saïdjah is dan ook: met veel inzet en hard werken kun je heel ver komen. In de sport en in je werk!

 • +

  Netty Wigmans – Baaijens

  Juridisch secretaresse

  Onze meest ervaren speler. Haar sportieve achtergrond is zeer allround (basketbal, zwemmen, roeien, softbal) en nu haar blessureperikelen achter de rug zijn heeft ze de loopschoenen weer aangetrokken.

  Even allround komt ze in ons kantoor voor de dag. Als juridisch secretaresse is ze voor veel cliënten het eerste aanspreekpunt. Netty staat hen met alle aandacht en respect te woord en zorgt ervoor dat zij zo snel mogelijk geholpen worden.

  Netty bewaart het overzicht over alle lopende zaken en is de perfectionistische en zorgzame factor die het hele team optimaal laat functioneren.

   

 • +

  Anne Jo Broekhuizen – Termaat

  advocaat (junior)

  Elk topteam heeft zijn geheime wapen: een supersub die je in het veld kunt brengen als je om extra vuurkracht verlegen zit. Anne Jo is onze supersub. Ze kwam als stagiair bij ons binnen, heeft op alle terreinen ervaring opgedaan, is afgestuurd én advocaat. Onze jongste advocaat is op veel juridische vlakken inzetbaar.

  Anne Jo houdt van afwisseling, zowel in haar werk als in de sport. Als scholier reed ze paard en fietste ze dagelijks een kleine 20 kilometer tussen school en huis. In Rotterdam, waar ze Rechten studeerde, deed ze aan hardlopen in de stad en tegenwoordig sport ze vooral in de sportschool.

  Voor het hardlopen zocht ze het gezelschap op van de Rotterdam Running Crew en in de sportschool zoekt ze groepslessen op. Dat typeert haar: Anne Jo is een echte teamspeler die open staat voor alles.

 • +

  Daisy van Loon

  juridisch secretaresse

  Ze fietste in hetzelfde juniorenpeloton als Marianne Vos en Roxane Knetemann. Maar Daisy hechtte erg aan plezier en sportiviteit in de sport en vond die te weinig terug in de vaak egoïstische wereld van het wielrennen.

  Wat wel bleef: haar liefde voor doordouwen en afzien. In weer en wind. Ze geeft nooit op. Voor onze oud-veldrijdster is geen obstakel te hoog. Een doorzetter is ze in alles. Thuis zitten was geen optie nadat ze kinderen gekregen had. Ze zocht flexibel werk dat ze met thuis kon combineren en daarbij heeft zij vanuit huis ook nog een opleiding gedaan. Daar zijn wij blij mee.

  Als wielrenner was zij degene die anderen uit de problemen hielp door ze in haar wiel terug te brengen naar het peloton. Dat zorgzame zit er nog steeds in. Als juridisch secretaresse is zij een volwaardig lid van ons team. Daisy houdt van uitdagingen om zich in vast te bijten: mensen verder te helpen in de maatschappij.

Even voorstellen

Ondernemen is net topsport en onze mensen hebben die mentaliteit. Wij gaan tot het uiterste voor uw zaak. Het maakt niet uit of u een aanvaller, verdediger, spelverdeler of coach nodig hebt. Wij hebben ze al voor u geselecteerd. De beste spelers met ieder hun eigen specialisme. Even voorstellen?